REVIEWS


IN HET KORT

Supplementen zijn nog altijd een punt van discussie bij velen. Persoonlijk vind ik het lastig om zomaar uit te gaan van diverse reviews op de welbekende websites. De reviews zijn niet volledig en in een paar woorden opgesteld, zoals bijvoorbeeld: "De smaak is prima, niet te zoet. Echte aanrader!" of "Goede werking, goede pomp en merk ook krachtsverschil." Deze reviews geven mij nauwelijks waardevolle informatie die ik ook daadwerkelijk kan gebruiken om een product te gaan overwegen.

 

Veel aspecten zijn ook iets persoonlijks. Wat werkt voor een ander werkt misschien niet voor jou. Hoe uitgebreid zijn de supplementen getest? Heb je er andere producten ernaast gebruikt? Hoe was je voeding? Wat was je doelstelling? Er zijn zoveel aspecten om mee rekening te houden. Natuurlijk weet je niet exact hoe een product aanslaat op jouw lichaam. Maar maak een weloverwogen en goed onderbouwde keuze voordat je iets wilt aanschaffen. Van veel producten ga je niet eens de werking ervaren. In hoeverre heb je dus bepaalde supplementen nodig? Ze brengen een minimale toevoeging aan een goed uitgebalanceerde voedingsschema. Voor de doorsnee sporter vallen er al heel veel producten in mijn ogen af.

 

Op deze pagina probeer ik van bepaalde supplementen en andere interessante producten, die ik uiteraard zelf gebruik of gebruikt heb, een zo volledig mogelijke review te geven. Ik hou met zoveel mogelijk aspecten rekening die van invloed kunnen zijn op het gebruik. Ga voor jezelf na: Welk doel heb ik voor ogen en heb ik überhaupt supplementen nodig? Resultaten haal je met goede voeding, goed bewegen en consistent blijven in je plan. Supplementen zijn er puur ter ondersteuning. Wondermiddelen bestaan niet, je moet het nog altijd zelf doen!

 

Zelf een product aan te bieden of laten reviewen? Misschien andere suggesties...? Mail naar info@fit-coach.nl

 

Check de lijst hieronder of klik op de foto voor een review...  

Voor een goed en onafhankelijk advies geeft "SPIERFABRIEK" je antwoorden op al je vragen. Neem eens een kijkje op de website www.spierfabriek.com. De selectie producten zijn uniek en vaak exclusief hier te verkrijgen. Goed werkende producten die veelal getest zijn door sporters zoals u en ik. Ook zijn er diverse andere producten te verkrijgen, zoals shirts, straps, wraps, drinkflessen, etc. Spierfabriek staat voor kwaliteit en service voor een uiterst goede prijs!

 

 

Gebruik code: FITCOACH voor 5% korting op elke bestelling bij www.spierfabriek.com


 

Gebruik onderstaande link voor 30% korting bij Myprotein of gebruik mijn code: BOBBY-R1P

 

30% KORTING BIJ JE EERSTE BESTELLING OP MYPROTEIN