REVIEWS - PRE WORKOUT

MUSCLERAGE - LIMITLESS (3 SMAKEN BESCHIKBAAR)                                                                       18 AUGUSTUS 2018


SCORE: 33/40

 

 

ENERGIE

˜˜˜˜˜˜˜˜˜™

POMP

˜˜˜˜˜˜˜™™™

FOCUS

˜˜˜˜˜˜˜˜˜™

UITHOUDINGSVERMOGEN

˜˜˜˜˜˜˜˜™™


 • LICHAAMSTYPE: ECTOMORPH - SNELLE STOFWISSELING
 • VETPERCENTAGE: 8 - 9 %
 • GEWICHT: 68 - 69 KG
 • VOEDING: GROOT DEEL VAN DE DAG ZIT IK LAAG IN KOOLHYDRATEN. MIJN KOOLHYDRAAT MOMENTEN ZIJN IN DE OCHTEND, VOOR / NA DE TRAINING OF BIJ HET AVONDETEN. DIT WISSELT, IK DOE DIT AAN DE HAND VAN HOE IK MIJ VOEL. VOEDING IS VOOR MIJ PUUR EEN GEVOELSKWESTIE. VAAK SLA IK DE KOOLHYDRATEN IN EEN MAALTIJD VOLLEDIG OVER, OMDAT IK MERK DAT HET STUKJE KOOLHYDRATEN MEER IETS IS DAT ZICH TUSSEN MIJN OREN AFSPEELT. MIJN INTENTIE IS TE ETEN VOOR FUNCTIE. STEL UZELF DE VRAAG: "WAT IS MIJN DOEL?"  UITERAARD IS HET EEN GEWENNING DAT DE NODIGE TIJD NODIG HEEFT OM VOLGENS EEN BEPAALD PATROON TE ETEN. VERANDERING KOST NOU EENMAAL TIJD. GEMIDDELD EET IK TUSSEN DE 50 EN 125 GRAM KOOLHYDRATEN PER DAG TIJDENS HET AFVALLEN. MIJN MAALTIJDEN BEVATTEN VEEL GROENTEN EN HOOGWAARDIGE EN 20 TOT 30 GRAM EIWITTEN (MAGER VLEES / EIEREN). WEDEROM IS HET EEN GEVOELSKWESTIE OF IK EEN 'JUNK' MAALTIJD OF ZELFS EEN 'JUNK' DAG TOE VOEG AAN MIJN EETPATROON.
 • TRAINING: 5 - 7 X PER WEEK (45-60 MIN) KRACHTTRAINING 1 TOT 2 SPIERGROEPEN PER KEER. 4 TOT 5 OEFENINGEN VOOR DE GROTE SPIERGROEPEN. 3 TOT 4 VOOR DE KLEINERE SPIERGROEPEN. IK TRAIN IN HET BEGIN VAN DE TRAINING ZWAAR (SAMENGESTELDE OEFENINGEN EN ZWAARDERE GEWICHTEN MET MAX 6 HERHALINGEN) OM VERVOLGENS OVER TE GAAN NAAR WAT MEER ISOLATIE OEFENINGEN OM MEER TE FOCUSSEN OP SPIERSPANNING EN CONTRACTIE.
 • CARDIO: GEEN. WEL 3 TOT 4X KEER PER WEEK BUIKSPIEREN CA. 10 MINUTEN NA DE REGULIERE TRAINING. OM AF TE VALLEN BEN IK MEER HET PERSOON DAT ZIJN VOEDING ZODANIG AANPAST OM RESULTATEN TE BEHALEN, DAN IEMAND DIE ZIJN ACTIVITEITEN VERHOOGD.
 • DOSERING: 1 SCOOP. UITZONDERING OP BENEN DAG, SOMS 1,5 - 2 SCOOPS. DUIDELIJK VERSCHIL IN KRACHT OF UITHOUDINGSVERMOGEN VIND IK VERWAARLOOSBAAR MET HET VERHOGEN VAN DE DOSERING. NET ALS MET VOEDING IS HET IS MEER EEN GEVOELSKWESTIE. HET PRODUCT LOST PRIMA OP ROEREND IN EEN GLAS OF SHAKE BEKER EN SCHUIMT NIET.
 • SMAAK: SMAAK IS IETS PERSOONLIJKS. VAAK ZIJN PRE-WORKOUT PRODUCTEN WAT LICHT ZUUR VAN SMAAK, ZO OOK DIT PRODUCT. JE ZOU DIT EVENTUEEL KUNNEN COMPENSEREN MET DE HOEVEELHEID WATER DIE JE GEBRUIKT.
 • DUUR VAN GEBRUIK: IK GEBRUIK DEZE PRE-WORKOUT NIET VOOR EEN BEPAALDE TIJD OM VERVOLGENS EEN PERIODE RUST AAN TE HOUDEN. IK GEBRUIK HET DUS IN PRINCIPE HET HELE JAAR DOOR, BEHALVE OP RUSTDAGEN. HET POTJE GEEFT 30 DOSERINGEN, DUS GENOEG VOOR 30 TRAININGEN. UITERAARD IS DIT AFHANKELIJK PER PERSOON EN GEBRUIK VAN HET PRODUCT. MOCHT JE HIER NIET ERVAREN IN ZIJN, HOUD DAN GEWOON HET ADVIES VAN HET PRODUCT AAN.
 • GEBRUIK: TIJDENS DE 'CUT' EN DE 'BULK' GEBRUIK IK EEN PRE-WORKOUT PRODUCT. DE VERHALEN OVER VOCHT VASTHOUDEN VIND IK IETS WAAR DE GEVORDERDE WEDSTRIJD ATLEET REKENING MEE MOET HOUDEN. VOOR U EN IK GEEFT EEN PRE-WORKOUT MEER VOORDELEN DAN HET NADEEL VAN EEN BEETJE VOCHT DAT JE MEER VASTHOUDT. RESULTATEN KOMEN ER WEL DAAR ZAL EEN BEETJE VOCHT NIETS AAN VERANDEREN. OOK GEBRUIK IK VOOR ELKE TRAINING EEN PRE-WORKOUT. DE NAAM ZEGT HET OOK AL, PRE-WORKOUT: VOOR DE TRAINING. OP RUSTDAGEN GEBRUIK IK GEEN PRE-WORKOUT. SOMMIGE PRODUCTEN HANTEREN EEN BEPAALDE LAADFASE EN ONDERHOUDSFASE, DAN IS HET WEL NODIG DIT OP RUSTDAGEN IN TE NEMEN. EEN PAUZE NA X AANTAL WEKEN PRE-WORKOUT? DIT IS NATUURLIJK PER PERSOON VERSCHILLEND, IKZELF HANTEER GEEN RUSTPERIODE.
 • TIJD VAN INNAME: IKZELF GEBRUIK EEN PRE-WORKOUT ALTIJD OP EEN LEGE MAAG. DUS EEN UUR TOT ANDERHALF UUR VOOR DE TRAINING EET IK NIKS MEER. DE REDEN HIERVOOR IS, IS OMDAT IK MERK DAT HET EFFECT VAN DE PRE-WORKOUT VERMINDERD ALS IK KORT ERVOOR WAT EET. OOK NEEM IK MIJN PRE-WORKOUT SUPPLEMENT ALTIJD VLAK VOORDAT IK DE TRAINING BEGIN, GEZIEN IK DE WERKING VAN EEN PRE-WORKOUT SNEL MERK. MET NAME BETA ALANINE IN SUPPLEMENTEN MERK IK VRIJ SNEL, VAAK NA CA. 10 MINUTEN NA INNAME MERK JE DE EERSTE TINTELINGEN IN JE LICHAAM EN GEZICHT. LIMITLESS GEEFT JE 3200 MG PER SERVING. OOK DE HOEVEELHEID CITRULLINE (6000 MG) GEEFT JE TIJDENS DE TRAINING EEN GOED ENERGIE NIVEAU EN UITSTEKENDE POMP. DUS IN DE TIJD DAT DE STOFFEN WORDEN OPGENOMEN BEGIN IK AAN EEN OPWARM RONDE OM DE VOEDINGSSTOFFEN DOOR DE SPIEREN TE LATEN CIRCULEREN. TEGEN DE TIJD DAT IK MET DE ECHTE "WERK SETS" AAN DE SLAG GA, BEN IK WARM EN GEEFT DE PRE-WORKOUT SUPPLEMENT DE MAXIMALE VOORDELEN. IK BEGIN DE TRAINING ALTIJD ZWAAR, ZO KAN EEN PRE-WORKOUT JE MAXIMAAL VOORDEEL GEVEN IN KRACHT EN FOCUS, PERFECT VOOR DE OEFENINGEN WAAR JE HET MEESTE ENERGIE/KRACHT VOOR NODIG HEBT. ZELF ERVAAR IK GEEN CRASH NA DE TRAINING, DIT HEB IK OVERIGENS BIJ GEEN ENKEL PRODUCT. OOK HIERVOOR GELDT DAT DIT PERSOONSAFHANKELIJK IS. IK HEB BIJ ENKELE MENSEN GEHOORD DAT ZIJ HIER WEL LICHTELIJK LAST VAN HADDEN. EEN OPLOSSING HIERVOOR IS DE DOSERING AAN TE PASSEN OF TE KIJKEN VOOR EEN LAGER GEDOSEERD PRODUCT WAAR DEZE EFFECTEN VAN STIMULANTEN MINDER KUNNEN OPTREDEN.
 • CAFEÏNE: DE CAFEÏNE IN EEN PRE-WORKOUT PRODUCT HOEFT VOOR MIJ PERSOONLIJK NIET TE HOOG GEDOSEERD ZIJN. UITERAARD DRAAGT HET BIJ AAN DE NODIGE ENERGIE EN FOCUS TIJDENS DE TRAINING. DE DOSERING VAN 250MG IS VOOR MIJ MEER DAN VOLDOENDE. PERSONEN DIE GEVOELIG ZIJN VOOR DIVERSE STIMULANTEN KUNNEN HIERDOOR EEN 'CRASH' ERVAREN NA DE TRAINING. DE WAARDE VAN CITRULLINE EN BETA ALANINE ZIJN VOOR MIJ DE STOFFEN WAAR IK NAAR KIJK IN EEN PRODUCT. TIJDENS DE 'BULK' VIND IK CREATINE OOK EEN BELANGRIJK ELEMENT IN EEN PRE-WORKOUT PRODUCT, DEZE ZIJN VAAK ALS LOS PRODUCT VERKRIJGBAAR EN DUS EENVOUDIG TOE TE VOEGEN IN JE FAVORIETE PRE-WORKOUT DRANKJE.
 • OVERIGE STIMULANTEN: NAAST CAFEÏNE ZIT ER IN DEZE PRE-WORKOUT OOK DE STOF DMHA, EEN ZOGENOEMDE BROERTJE VAN DMAA. WELLICHT IS DEZE STOF BIJ JULLIE BEKEND DIE MET NAME IN PRODUCTEN ZATEN, ZOALS PRE-WORKOUT- EN AFSLANK PRODUCTEN. EEN AANTAL JAREN GELEDEN WERD DEZE STOF VANWEGE DIVERSE REDENEN IN NEDERLAND VERBODEN. MAAR OM EVEN TERUG TE KOMEN OP DE WERKING ERVAN GEEFT DEZE STOF JE DE NODIGE ENERGIE EN FOCUS DIE JE TRAININGEN EEN POSITIEVE 'RUSH' GEVEN, IETS WAT JE VAN EEN GOEDE PRE-WORKOUT MAG VERWACHTEN. KIJK IN HOEVERRE JE REAGEERT OP EEN BEPAALD PRODUCT. ZOLANG JE GEEN NADELEN ERVAART VAN EEN PRODUCT KAN JE DIT PRIMA GEBRUIKEN IN JE TRAININGSROUTINE. 
 • COMBINEREN: LIMITLESS IN COMBINATIE MET 1 TOT 2 SCOOPS "NOS BOMB" MAAKT HET EEN COMPLETE PRE-WORKOUT PRODUCT. KIJK IN HOEVERRE DIT VOOR UW NODIG IS EN OF U VERSCHIL ERVAART HIERMEE. ZELF BEN IK NIET ZO ERG GEVOELIG VOOR DIVERSE STIMULANTEN EN WIL IK NOG WEL EENS OVER DE AANBEVOLEN DOSERING HEEN GAAN. IERVAAR HIER GEEN HINDER VAN VOOR, TIJDENS OF NA TRAINING. DIT IS UITERAARD WEER AFHANKELIJK PER PERSOON.
 • PRIJS: VOOR EEN PRODUCT DAT WERKT, VIND IK DE PRIJS NIET HEEL DUUR. HET GAAT OM DE WERKZAME STOFFEN IN HET PRODUCT EN NIET OM DE PRIJS PER SCOOP. BEPAALDE PRE-WORKOUT PRODUCTEN MOET JE ZO OVERDOSEREN OM ENIGE WERKING ERVAN TE ERVAREN DAT HET EEN DUUR PRODUCT WORDT. DAT IS MET LIMITLESS NIET, 1 SCOOP IS VOLDOENDE VOOR EEN PRIMA TRAINING.
 • MERK: HET MERK MUSCLE RAGE HEEFT EEN VRIJ COMPLETE RANGE AAN PRODUCTEN DIE UITERAARD AFHANKELIJK VAN DE PERSOON ZO DE AANGEGEVEN RESULTATEN GEVEN. DE LIMITLESS PRE-WORKOUT IS VOOR MIJ AL EEN TIJDJE ONGEËVENAARD EN IS DAN OOK EEN VAST PRODUCT VOOR MIJN TRAININGEN. ANDERE PREWORKOUT TOPPERS ZOALS: REDCON1 - TOTAL WAR, TF7 LABS - POISON EN APPLIED NUTRITION - ALL BLACK EVERYTHING ZIJN NOG PRODUCTEN WAAR IK EEN UITGEBREIDE REVIEW VAN WIL MAKEN. IK HEB HIERVAN AL DE NODIGE SAMPLES GEBRUIKT EN DE WERKING ERVAN ERVAREN TIJDENS DE TRAININGEN. HOUD MIJN REVIEWS HIERVOOR IN DE GATEN.
 • CONCLUSIE: LIMITLESS VAN MUSCLE RAGE IS NA LANGE TIJD WEER EEN PRE-WORKOUT WAARVAN IK VIND DAT DEZE VOORDELEN GEEFT BIJ DE TRAININGEN. NET EVEN DAT EXTRA ZETJE, DE FOCUS, DE ENERGIE EN EEN GOEDE 'RUSH' VOOR DE TRAINING MAKEN DIT PRODUCT TOT MIJN FAVORIETEN. SINDS HET WEGVALLEN VAN DE PRE-WORKOUT PRODUCTEN MET DE STOF DMAA, HEBBEN MAAR WEINIG MERKEN OOK DAADWERKELIJK EEN GOED PRODUCT OP DE MARKT WETEN TE BRENGEN WAARVAN IK VOND DAT DEZE JE VOORDELEN GAVEN TIJDENS TRAININGEN. VAAK MOEST JE DE DOSIS FLINK OVERDOSEREN OM DE GEWENSTE RESULTATEN TE BEREIKEN, WAARMEE JE HET AANTAL SERVINGS VAN EEN POTJE MINIMAAL KON HALVEREN. IN NEDERLAND ZIJN WE HELAAS GEBONDEN AAN HEEL VEEL REGELTJES WAARDOOR DIT SOORT PRODUCTEN CONSTANT MOETEN VERANDEREN. HOE LANG LIMITLESS NOG IN DE SCHAPPEN BLIJFT IS OOK MAAR DE VRAAG GEZIEN ER DMHA IN ZIT. ZOEK JE EEN GOEDE PRE-WORKOUT MET GOED GEDOSEERDE WERKZAME STOFFEN, DAN IS DIT ZEKER EEN AANRADER.