REVIEWS - PRE WORKOUT

REDCON 1 - TOTAL WAR (BESCHIKBAAR IN 14 VERSCHILLENDE SMAKEN)                                                22 SEPTEMBER 2018SCORE: 29/40

 

 

ENERGIE

˜˜˜˜˜˜˜™™™

POMP

˜˜˜˜˜˜˜™™™

FOCUS

˜˜˜˜˜˜˜˜™™

UITHOUDINGSVERMOGEN

˜˜˜˜˜˜˜™™™


 • LICHAAMSTYPE: ECTOMORPH - SNELLE STOFWISSELING
 • VETPERCENTAGE: 9 - 11% - DOELSTELLING IS NAAR DE 8% TE GAAN
 • GEWICHT: 68 - 69 KG
 • VOEDING: IK HEB TOTAL WAR GEBRUIKT TIJDENS DE 4 TOT 5 WEEKSE "CUT'. GROOT DEEL VAN DE DAG ZIT IK LAAG IN KOOLHYDRATEN. MIJN KOOLHYDRAAT MOMENTEN ZIJN IN DE OCHTEND, VOOR / NA DE TRAINING OF BIJ HET AVONDETEN. DIT WISSELT, IK DOE DIT AAN DE HAND VAN HOE IK MIJ VOEL. VOEDING IS VOOR MIJ PUUR EEN GEVOELSKWESTIE. VAAK SLA IK DE KOOLHYDRATEN IN EEN MAALTIJD VOLLEDIG OVER, OMDAT IK MERK DAT HET STUKJE KOOLHYDRATEN MEER IETS IS DAT ZICH TUSSEN MIJN OREN AFSPEELT. OP DEZE MANIER KRIJG IK MEER SPELING IN CALORIEËN LATER OP DE DAG. MIJN INTENTIE IS TE ETEN VOOR FUNCTIE. STEL UZELF DE VRAAG: "WAT IS MIJN DOEL?"  UITERAARD IS HET EEN GEWENNING DAT DE NODIGE TIJD NODIG HEEFT OM VOLGENS EEN BEPAALD PATROON TE ETEN. VERANDERING KOST NOU EENMAAL TIJD. GEMIDDELD EET IK TUSSEN DE 70 EN 100 GRAM KOOLHYDRATEN PER DAG TIJDENS HET AFVALLEN. MIJN MAALTIJDEN BEVATTEN VEEL GROENTEN EN 20 TOT 30 GRAM HOOGWAARDIGE EIWITTEN (MAGER VLEES / EIEREN) PER MAALTIJD. IK HEB NU TWEE WEKEN ÉÉN JUNKDAG IN DE WEEK AANGEHOUDEN WAAR DE CALORIEËN TOT ZO EEN 4500 KCAL OPLIEPEN. HIERBIJ NIET LETTEND OP WAT IK EET EN DE HOEVEELHEID. MOMENTEEL IN WEEK 3, 4 EN 5 HEB IK TWEE GEMATIGDE KOOLHYDRAAT DAGEN VAN ONGEVEER 2500-2700 KCAL PER DAG NAAST DE LAAG KOOLHYDRAAT DAGEN CIRCA 1500-1700 KCAL PER DAG.
 • TRAINING: 6 - 7 X PER WEEK (45-60 MIN) KRACHTTRAINING 1 TOT 2 SPIERGROEPEN PER KEER. 4 TOT 5 OEFENINGEN VOOR DE GROTE SPIERGROEPEN. 3 TOT 4 VOOR DE KLEINERE SPIERGROEPEN. IK TRAIN IN HET BEGIN VAN DE TRAINING ZWAAR (SAMENGESTELDE OEFENINGEN EN ZWAARDERE GEWICHTEN MET MAX 6 HERHALINGEN) OM VERVOLGENS OVER TE GAAN NAAR WAT MEER ISOLATIE OEFENINGEN OM MEER TE FOCUSSEN OP SPIERSPANNING EN CONTRACTIE. IK HEB GEEN VASTE ROUTINE OM TE TRAINEN, DUS DIT KAN PER WEEK VERSCHILLEN.
 • CARDIO: IK DOE MOMENTEEL GEEN CARDIO, DIT IS PUUR EEN PERSOONLIJK DINGETJE. WEL DOE IK 3 TOT 4X KEER PER WEEK BUIKSPIEREN CA. 10 MINUTEN NA DE REGULIERE TRAINING. OM AF TE VALLEN BEN IK MEER HET PERSOON DAT ZIJN VOEDING ZODANIG AANPAST OM RESULTATEN TE BEHALEN, DAN IEMAND DIE ZIJN ACTIVITEITEN VERHOOGT. BUIKSPIEREN WISSEL IK AF MET OEFENINGEN DIE IK MET VEEL HERHALINGEN EN LICHT GEWICHT UITVOER EN ZWAARDERE OEFENINGEN MET MINDER HERHALINGEN.
 • DOSERING: 1 SCOOP GEEFT EEN PRIMA RESULTAAT. IK ZOU TWEE KUNNEN GEBRUIKEN, MAAR DAN GAAT DE INHOUD VAN HET POTJE ZODANIG SNEL LEEG DAT IK HET ERG DUUR GA VINDEN. TWEE SCOOPS ZULLEN MIJ NIET ZO ZEER EEN MEERWAARDE GEVEN TIJDENS DE TRAININGEN. IK HEB DIT BIJ EERDER PRE-WORKOUTS AL ERVAREN. DUIDELIJK VERSCHIL IN KRACHT OF UITHOUDINGSVERMOGEN VIND IK VERWAARLOOSBAAR MET HET VERHOGEN VAN DE DOSERING. NET ALS MET VOEDING IS HET IS MEER EEN GEVOELSKWESTIE. HET PRODUCT LOST PRIMA OP ROEREND IN EEN GLAS OF SHAKE BEKER EN SCHUIMT NIET. WEL VIND IK DE SCOOP MAAT ERG GROOT IN VERGELIJKING MET DE MEESTE PRE-WORKOUT PRODUCTEN, WAARDOOR JE EEN GROTE HOEVEELHEID VOCHT NAAR BINNEN MOET WERKEN. ALS JE ER TE WEINIG WATER BIJ DOET, VIND IK HET PRODUCT ERG ZUUR. VOOR MIJ IS DIT EEN KLEIN MINPUNTJE. WAAR TEGENWOORDIG IEDEREEN KLEINER EN MEER GECONCENTREERD GAAT, BLIJFT DIT PRODUCT MET EEN GROTE SCOOP ZITTEN. DE VOORDELEN VAN EEN GROTE DOSERING VIND IK DAARENTEGEN OOK NIET BETER DAN ANDEREN.
 • SMAAK: SMAAK IS IETS PERSOONLIJKS. VAAK ZIJN PRE-WORKOUT PRODUCTEN ALTIJD WEL WAT LICHT ZUUR VAN SMAAK. TOTAL WAR IS HELAAS WAT ZUURDER DAN IK GEWEND BEN. IK HEB DE SMAAK STRAWBERRY MANGO GEBRUIKT. JE ZOU HET ZURE EVENTUEEL KUNNEN COMPENSEREN MET DE HOEVEELHEID WATER DIE JE GEBRUIKT, MAAR DAN VIND IK DE HOEVEELHEID DIE JE WEG MOET DRINKEN ERG VEEL VOOR EEN TRAINING. HET GEEFT JE EEN VOL GEVOEL. DE SMAAK OP ZICH VERDER IS PRIMA.
 • DUUR VAN GEBRUIK: IK GEBRUIK DEZE PRE-WORKOUT NIET VOOR EEN BEPAALDE TIJD OM VERVOLGENS EEN PERIODE RUST AAN TE HOUDEN. IK GEBRUIK HET DUS IN PRINCIPE HET HELE JAAR DOOR, BEHALVE OP RUSTDAGEN. HET POTJE GEEFT 30 DOSERINGEN, DUS GENOEG VOOR 30 TRAININGEN. UITERAARD IS DIT AFHANKELIJK PER PERSOON EN GEBRUIK VAN HET PRODUCT. MOCHT JE HIER NIET ERVAREN IN ZIJN, HOUD DAN GEWOON HET ADVIES VAN HET PRODUCT AAN.
 • GEBRUIK: TIJDENS DE 'CUT' EN DE 'BULK' GEBRUIK IK EEN PRE-WORKOUT PRODUCT. OOK GEBRUIK IK VOOR ELKE TRAINING EEN PRE-WORKOUT. DE NAAM ZEGT HET OOK AL, PRE-WORKOUT: VOOR DE TRAINING. OP RUSTDAGEN GEBRUIK IK GEEN PRE-WORKOUT. SOMMIGE PRODUCTEN HANTEREN EEN BEPAALDE LAADFASE EN ONDERHOUDSFASE, DAN IS HET WEL NODIG DIT OP RUSTDAGEN IN TE NEMEN. EEN PAUZE NA X AANTAL WEKEN PRE-WORKOUT? DIT IS NATUURLIJK PER PERSOON VERSCHILLEND, IKZELF HANTEER GEEN RUSTPERIODE. DE WERKING VAN TOTAL WAR VIND IK WEL AFNEMEN NAARMATE JE HET PRODUCT LANGER GEBRUIKT. WAAR DAT EXACT AAN LIGT, ZOU IK NIET KUNNEN ZEGGEN. IK HEB IN MIJN VOEDING NIKS VERANDERD WAT DE WERKING ZOU KUNNEN BEÏNVLOEDEN.
 • TIJD VAN INNAME: IKZELF GEBRUIK EEN PRE-WORKOUT ALTIJD OP EEN LEGE MAAG. DUS EEN UUR TOT ANDERHALF UUR VOOR DE TRAINING EET IK NIKS MEER. DE REDEN HIERVOOR IS, IS OMDAT IK MERK DAT HET EFFECT VAN DE PRE-WORKOUT VERMINDERD ALS IK KORT ERVOOR WAT EET. OOK NEEM IK MIJN PRE-WORKOUT SUPPLEMENT ALTIJD VLAK VOORDAT IK DE TRAINING BEGIN, GEZIEN IK DE WERKING VAN EEN PRE-WORKOUT SNEL MERK. MET NAME BETA ALANINE IN SUPPLEMENTEN MERK IK VRIJ SNEL, VAAK NA CA. 10 MINUTEN NA INNAME MERK JE DE EERSTE TINTELINGEN IN JE LICHAAM EN GEZICHT. TOTAL WAR GEEFT JE 3200 MG PER SERVING. OOK DE HOEVEELHEID CITRULLINE (6000 MG) GEEFT JE TIJDENS DE TRAINING GENOEG ENERGIE EN EEN PRIMA POMP. DUS IN DE TIJD DAT DE STOFFEN WORDEN OPGENOMEN BEGIN IK AAN EEN OPWARM RONDE OM DE VOEDINGSSTOFFEN DOOR DE SPIEREN TE LATEN CIRCULEREN. TEGEN DE TIJD DAT IK MET DE ECHTE "WERK SETS" AAN DE SLAG GA, BEN IK WARM EN GEEFT DE PRE-WORKOUT SUPPLEMENT DE MAXIMALE VOORDELEN. IK BEGIN DE TRAINING ALTIJD ZWAAR, ZO KAN EEN PRE-WORKOUT JE MAXIMAAL VOORDEEL GEVEN IN KRACHT EN FOCUS, PERFECT VOOR DE OEFENINGEN WAAR JE HET MEESTE ENERGIE/KRACHT VOOR NODIG HEBT. IK HEB GEEN CRASH ERVAREN NA DE TRAINING. VOOR MENSEN DIE WAT GEVOELIGER ZIJN VOOR STIMULANTEN IN EEN PRODUCT, ZOU IK EEN PRODUCT ALS BIG NOISE VAN REDCON1 AANBEVELEN.
 • CAFEÏNE: DE CAFEÏNE IN EEN PRE-WORKOUT PRODUCT HOEFT VOOR MIJ PERSOONLIJK NIET TE HOOG GEDOSEERD ZIJN. UITERAARD DRAAGT HET BIJ AAN DE NODIGE ENERGIE EN FOCUS TIJDENS DE TRAINING. DE DOSERING VAN 250MG IS VOOR MIJ MEER DAN VOLDOENDE. PERSONEN DIE GEVOELIG ZIJN VOOR DIVERSE STIMULANTEN KUNNEN HIERDOOR EEN 'CRASH' ERVAREN NA DE TRAINING. DE WAARDE VAN CITRULLINE EN BETA ALANINE ZIJN VOOR MIJ DE STOFFEN WAAR IK NAAR KIJK IN EEN PRODUCT. TIJDENS DE 'BULK' VIND IK CREATINE OOK EEN BELANGRIJK ELEMENT IN EEN PRE-WORKOUT PRODUCT, DEZE ZIJN VAAK ALS LOS PRODUCT VERKRIJGBAAR EN DUS EENVOUDIG TOE TE VOEGEN IN JE FAVORIETE PRE-WORKOUT DRANKJE. LET ER WEL OP DAT HET EEN IETS BITTERE SMAAK AAN JE DRANKJE KAN GEVEN. MOCHT JE WAT PROBLEMEN HEBBEN MET DIVERSE STIMULANT PRODUCTEN EN JE WILT TOCH EEN PRE-WORKOUT PRODUCT, DAN KAN BIG NOISE VAN DE REDCON1 LIJN MISSCHIEN EEN BETERE OPLOSSING ZIJN. DEZE IS VRIJ VAN STIMULANTEN ZOALS: CAFEÏNE, BETA-ALANINE EN CITRULINE.
 • COMBINEREN: TOTAL WAR KAN JE UITERAARD MET DIVERSE PRODUCTEN COMBINEREN ZODAT HET EEN COMPLETE PRE-WORKOUT PRODUCT WORDT. REDCON1 HEEFT EEN BREDE LIJN MET DIVERSE PRODUCTEN, BEKIJK ZE HIER OP HUN SITE HTTPS://REDCON1.COM/ KIJK IN HOEVERRE DIT VOOR UW NODIG IS EN OF U VERSCHIL ERVAART HIERMEE. ZELF BEN IK NIET ZO ERG GEVOELIG VOOR DIVERSE STIMULANTEN EN WIL IK NOG WEL EENS OVER DE AANBEVOLEN DOSERING HEEN GAAN. IERVAAR HIER GEEN HINDER VAN VOOR, TIJDENS OF NA TRAINING. DIT IS UITERAARD WEER AFHANKELIJK PER PERSOON.
 • PRIJS: VOOR EEN PRODUCT DAT PRIMA FOCUS EN ENERGIE GEEFT, IS DE PRIJS PRIMA. HET GAAT BIJ MIJ OM DE WERKZAME STOFFEN IN HET PRODUCT. BEPAALDE PRE-WORKOUT PRODUCTEN MOET JE ZO OVERDOSEREN OM ENIGE WERKING ERVAN TE ERVAREN DAT HET EEN DUUR PRODUCT WORDT.
 • MERK: HET MERK REDCON1 HEEFT EEN VRIJ COMPLETE RANGE AAN PRODUCTEN DIE UITERAARD AFHANKELIJK VAN DE PERSOON ZO DE AANGEGEVEN RESULTATEN GEVEN. MOCHT JE AL JE PRODUCTEN VAN EEN LIJN WILLEN HEBBEN DAN KAN DAT PRIMA VAN REDCON1. DIT MERK BIEDT NAMELIJK OOK DE NODIGE EIWITTEN EN AMINOZUREN.
 • CONCLUSIE: TOTAL WAR IS EEN PRIMA PRE-WORKOUT PRODUCT DAT DOET WAT HET MOET DOEN. IK VIND HET NIET DE MEEST COMPLETE PRE-WORKOUT PRODUCT OP DE MARKT. MIJN PERSOONLIJKE VOORKEUR GAAT TOCH UIT NAAR DE LIMITLESS VAN MUSCLE RAGE. DIT WIL NATUURLIJK NIET HEEL VEEL ZEGGEN, WANT IEDER PERSOON REAGEERT ANDERS OP EEN PRE-WORKOUT PRODUCT. JE KAN HET PRODUCT IETS OVERDOSEREN OF COMBINEREN MET EEN ANDER PRODUCT OM EEN BETERE WERKING TE ERVAREN, MAAR DAN WORDT HET TOCH WEER EEN PRIJZIG PRODUCT. OOK IS DE HOEVEELHEID WATER DIE JE MET 1 SCOOP HEBT AL VRIJ VEEL, LAAT STAAN MET 1,5 OF 2. WAT IK OOK ERVAAR IS DAT DE WERKING NA EEN KEER OF 10 TOCH WAT MINDER WORDT. DE TINTELINGEN EN DE POSITIEVE RUSH VOOR DE TRAINING ZIJN NIET MEER ZO AANWEZIG ALS IN HET BEGIN. DE FOCUS DAARENTEGEN IS WEL PRIMA TIJDENS DE TRAINING. ZOEK JE EEN GOEDE PRE-WORKOUT MET GOED GEDOSEERDE WERKZAME STOFFEN, DAN IS DIT ZEKER EEN PRIMA PRODUCT OM TE GEBRUIKEN. OOK KAN JE ALS JE MERKGEBONDEN BENT MET DE REDCON1 LIJN PRIMA UIT DE VOETEN GEZIEN ZE EEN BREDE LIJN AAN PRODUCTEN HEBBEN, ZOALS PRE-WORKOUT, FATBURNER, AMINOZUREN, EIWITTEN, ETC.