REVIEWS - PROTEIN BARS

BAREBELLS - PROTEIN BAR (6 SMAKEN BESCHIKBAAR)                                                             6 FEBRUARI 2019


SCORE: 33/40

 

 

SMAAK

˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜

PRIJS

˜˜˜˜˜˜™™™™

VOEDINGSWAARDEN

˜˜˜˜˜˜˜™™™

STRUCTUUR

˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜


Dit nog jonge merk (2016) uit Zweden is in korte tijd extreem populair geworden. Met name hun eiwitrepen zijn enorm in trek bij velen. Helaas is het assortiment van Barebells nog niet heel uitgebreid in Nederland. Hopelijk gaat dit in de toekomst nog veranderen. De pudding en milkshakes zijn trouwens al wel te verkrijgen, alleen de ijsjes, crisps en spreads behoren in Nederland nog niet tot het assortiment. Reden genoeg dus om hier in Nederland uit te breiden zeg ik!

Deze Barebells reep heeft standaard waarden: koolhydraten 14 gram (waarvan 1,7 gram suikers), eiwitten 20 gram, vetten 8,3 gram. Ook deze reep zou ik niet zo zeer gebruiken voor tijdens de cut. Dit puur omdat deze reep al snel 14 gram koolhydraten met zich meebrengt. En als ik eerlijk ben geeft deze reep van 55 gram totaal zeker niet genoeg verzadiging voor een goed vol gevoel. Dit zijn uitstekende repen om bij je te hebben voor onderweg of als verantwoorde snack. Maar dan wel met mate als je bepaalde doelstellingen wilt behalen op het gebied van gewicht. Volledig schrappen is dus zeker niet nodig!

 

Deze repen zijn tot toe wat betreft structuur en smaak echte toppers die je bij weinig eiwitrepen kan vinden. Dit zijn geen stugge, taaie repen die sommige merken voorschotelen, maar overheerlijke zachte, smeuïge traktaties. Het heeft eigenlijk wel iets weg van een Milky Way, maar dan beter. Verder is de smaak ook uiterst goed!! Ik heb de smaken White Chocolate Almond en Caramel Cashew geprobeerd en deze waren uitstekende smaken. Ik ga er ook vanuit dat de overige smaken prima te doen zijn.

 

Conclusie

 

De prijs van €24,90 vind ik wel wat aan de hoge kant voor 12 repen. Dit komt dus neer op ruim €2,- per reep van 55 gram. Maar goed, je krijgt er wel wat lekkers voor terug. Als je portemonnee het toelaat dan zou ik zeker voor deze repen kiezen. Weinig repen winnen het hier op structuur en smaak van dit merk. Geen typische eiwitrepen smaak, nasmaak of andere gekke smaken die je niet wilt proeven als je wat lekkers wilt eten. Wat betreft de zoetigheid is deze bar ook precies goed. Geen extreme zoete coating die je vaak bij andere merken ziet. Barebells heeft hier echt een goede reep uitgebracht!!